Kemi

Hjælp til opgave - syre/baser

21. februar 2020 af Djuice - Niveau: C-niveau

Hej.

Jeg står igen i den situation hvor jeg har udskudt min aflevering til deadlinen.

Der er nogle spørgsmål som særligt omhandler stofmængdekoncentrationer i opløsninger, og jeg forstår simpelhent heller ikke hvordan jeg skal gribe det an. Det vil være en kæmpe hjælp hvis en kemi-nørd ville hjælpe en kemi-nørd in training godt på vej og redde min røv.

Kan desværre ikke copy-paste tekst, så her er billederne af opgaverne.

Igen stor tak til den der lige vil sætte sin tid af til det her. Det er vitterligt det eneste jeg mangler.

På forhånd tak :-)


Brugbart svar (1)

Svar #1
21. februar 2020 af janhaa

det eneste...?


Brugbart svar (1)

Svar #2
21. februar 2020 af Larsdk4 (Slettet)

Opgave: 1 

1,18*1000=1180 g


Brugbart svar (1)

Svar #3
21. februar 2020 af Larsdk4 (Slettet)

Opgave 3:

10^-1,26

10^-14/10^1,26=10^-14+1,26

" Anvendte pH formlen "


Brugbart svar (1)

Svar #4
21. februar 2020 af Larsdk4 (Slettet)

Opgave 4: Kan du vel selv svare på 


Brugbart svar (1)

Svar #5
21. februar 2020 af janhaa

7)

HCl + NaOH => NaCl + H2O

3 mmol HCl og 1 mmol NaOH => excess of HCl,

[HCl] = 2/40 M = 1/20 M = 0,05 M

pH = 1,3


Skriv et svar til: Hjælp til opgave - syre/baser

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.