Matematik

Isoler k i ovenstående ligning

25. februar 2020 af grtoijergtijoerfg (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg er bedt om at isolere k i ligningen 

m=k*d(i anden)*h via nspire

jeg har prøvet alt men jeg kan ikke få det til at virke


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. februar 2020 af Moderatoren

Prøv at skrive hvad du har gjort, så kan man sikkert hurtigt guide dig i den rigtige retning.


Svar #2
25. februar 2020 af grtoijergtijoerfg (Slettet)

jeg er meget ny til programmet så jeg har prøvet at "solve" men jeg får bare at vide, at ligningen ikke er fuldendt


Svar #3
25. februar 2020 af grtoijergtijoerfg (Slettet)

jeg ved ærlig talt ikke hvad jeg skal skrive ind for at isolere den


Brugbart svar (0)

Svar #4
25. februar 2020 af StoreNord

m=k*d(i anden)*h

m=k*d^{2}*h \Rightarrow k=\frac{m}{d^{2}}


Brugbart svar (0)

Svar #5
25. februar 2020 af PeterValberg

Hvis du absolut vil benytte TI-nspire til at isolere k, så er syntaksen:

solve(m=k*d^2*h,k)

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (1)

Svar #6
25. februar 2020 af PeterValberg

Vedr. #4 Så har "sættter-nissen" vist været på spil :-)

m=k\cdot d^2\cdot h\quad \Rightarrow\quad k=\frac{m}{d^2\cdot {\color{Red} h}}

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Isoler k i ovenstående ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.