Matematik

Hvordan løser jeg de her ligninger?

27. februar 2020 af ENERQIA (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hvordan løser jeg de her ligninger?

Opgave: https://imgur.com/a/SIcdN1K


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. februar 2020 af janhaa

c)

x(x - 7) = 0

x=0, x=7


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. februar 2020 af xbxlxcaa


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. februar 2020 af xbxlxcaa


Svar #4
27. februar 2020 af ENERQIA (Slettet)

#3

kan du evt forklare hvad du har gjort for at finde frem til svaret ?


Svar #5
27. februar 2020 af ENERQIA (Slettet)

#2

kan du evt forklare hvad du har gjort for at finde frem til svaret ?


Svar #6
27. februar 2020 af ENERQIA (Slettet)

#1

c)

x(x - 7) = 0

x=0, x=7

kan du evt forklare hvad du har gjort for at finde frem til svaret ?


Skriv et svar til: Hvordan løser jeg de her ligninger?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.