Matematik

Hvordan løser jeg ligningen?

28. februar 2020 af ENERQIA (Slettet) - Niveau: C-niveau

f(x)=7

Hvordan løser jeg den?


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. februar 2020 af peter lind

Det kommer jo an på hvad f(x) er


Svar #2
28. februar 2020 af ENERQIA (Slettet)

#1

Det kommer jo an på hvad f(x) er

Ja har fundet det, a = 3 og b = 2 


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. februar 2020 af peter lind

?????


Brugbart svar (0)

Svar #4
28. februar 2020 af Capion1

# 0
Kun du kender hemmeligheden om funktionen f .
Vi andre kan jo så gætte, hvad den hedder.
Den kan f.eks. hedde:
f (x) = ax + b
  eller
f (x) = bax
  eller
f (x) = bxa
  eller
...
I alle tilfælde, hvor der er to ubekendte, skal der to sæt af koordinater til for f til at løse gåden.


Svar #5
28. februar 2020 af ENERQIA (Slettet)

#3

?????

Undskyld. Det er vidst f (x) = ax + b


Svar #6
28. februar 2020 af ENERQIA (Slettet)

#4

# 0
Kun du kender hemmeligheden om funktionen f .
Vi andre kan jo så gætte, hvad den hedder.
Den kan f.eks. hedde:
f (x) = ax + b
  eller
f (x) = bax
  eller
f (x) = bxa
  eller
...
I alle tilfælde, hvor der er to ubekendte, skal der to sæt af koordinater til for f til at løse gåden.

Undskyld. Tror jeg er lidt forvirret, det er vidst f (x) = ax + b.


Skriv et svar til: Hvordan løser jeg ligningen?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.