Kemi

Mængdeberegning opgave!

03. marts 2020 af Nerd24 - Niveau: C-niveau

Hej

jeg har en mængdberegnings opgave som jeg ikke forstår hvordan man løser. Er der nogen der kan hjælpe. Jeg har vedhæftet opgaven. 

Tak på forehånden :)

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
03. marts 2020 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. marts 2020 af mathon

                \small \begin{array}{llllr}\textup{opl\o sningens masse:}&(60.0+40.0)\; g&=&g&100.0\\\\\textup{opl\o sningens volumen:}&\frac{100.0\; g}{1.430\; \frac{g}{mL}}&=&mL&69.9 \end{array}


Svar #3
04. marts 2020 af Nerd24

Tak

Brugbart svar (0)

Svar #4
04. marts 2020 af mathon


               \small \begin{array}{llll}\textup{kontrolberegning:}\\&\textup{molatitet:}&c=\frac{1\; mol}{0.0699\; L}=14.3\; M \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #5
04. marts 2020 af mathon


               \small \small \small \begin{array}{llll}\textup{kontrolberegning:}\\&\textup{molaritet:}&c=\frac{1\; mol}{0.0699\; L}=14.3\; M \end{array}


Skriv et svar til: Mængdeberegning opgave!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.