Matematik
Kan det passe at x=3 og y=5?
03. marts 2020 af
Mie23234
-
Niveau: A-niveau
søger bare godkendelse
Vedhæftet fil: Skærmbillede 2020-03-03 kl. 18.09.11.png
Svar #1
03. marts 2020 af Mathias7878
Hvis du indsætter x = 3 og y = 5, så skal begge lighedstegn være opfyldt. Er de det? Hvis ja, så har du regnet rigtigt.
- - -
Skriv et svar til: Kan det passe at x=3 og y=5?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
