Matematik

er det rigtigt ?

08. marts 2020 af Nanna34 - Niveau: B-niveau

vil spørge om de er rigtige?


Svar #1
08. marts 2020 af Nanna34

#0

vil spørge om de er rigtige?


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. marts 2020 af Festino

Nej, det er ikke rigtigt. Pas på med indtastning af brøker. Du skulle løse ligningen

1290=\frac{\frac{0.026}{2.16\cdot 10^{-6}}}{1+c}

altså

1290=\frac{12037}{1+c}

der har løsningen c=8.331, men du har tastet det forkert ind.


Svar #3
08. marts 2020 af Nanna34

#2

Nej, det er ikke rigtigt. Pas på med indtastning af brøker. Du skulle løse ligningen

1290=\frac{\frac{0.026}{2.16\cdot 10^{-6}}}{1+c}

altså

1290=\frac{12037}{1+c}

der har løsningen c=8.331, men du har tastet det forkert ind.

tak, hvad med c hvordan finder man den øvre grænse?


Brugbart svar (1)

Svar #4
08. marts 2020 af Festino

Den øvre grænse til differentialligningen y'=ay(M-y) er M=12037, idet vi for y=M har

y'=ay(M-y)=ay\cdot0=0.


Svar #5
08. marts 2020 af Nanna34

ei forhold til b er det rigtigt nok at x skal være 0 ?


Svar #6
08. marts 2020 af Nanna34

#4

Den øvre grænse til differentialligningen y'=ay(M-y) er M=12037, idet vi for y=M har

y'=ay(M-y)=ay\cdot0=0.

hvo kommer nul fra?


Brugbart svar (1)

Svar #7
08. marts 2020 af Festino

#5 Ja.

#6 Ved at trække M fra på begge sider af ligningen y=M.


Svar #8
08. marts 2020 af Nanna34

#7

#5 Ja.

#6 Ved at trække M fra på begge sider af ligningen y=M.

hmmmm men den øvre grænse er  så 12037 . 


Brugbart svar (1)

Svar #9
08. marts 2020 af Festino

#8 Ja. Da vi regner i millioner, vil det sige godt 12 milliarder.


Svar #10
08. marts 2020 af Nanna34

#9

#8 Ja. Da vi regner i millioner, vil det sige godt 12 milliarder.

tusiiind taaak


Skriv et svar til: er det rigtigt ?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.