Kemi

Temperaturen er 500 C. Er systemet ligevægt?

18. marts 2020 af XXXX121221 - Niveau: B-niveau

Temperaturen er 500 C. Er systemet ligevægt?

se vedhæftet bilag

Vedhæftet fil: IMG_2357.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
18. marts 2020 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. marts 2020 af mathon

Undersøg om ligevægtsbrøken er identisk med \small K_c


Brugbart svar (0)

Svar #3
18. marts 2020 af mathon

                  \small \small \frac{\left [ NH_3 \right ]^2}{\left [ H_2 \right ]^3\cdot \left [ N_2 \right ]}=?


Brugbart svar (0)

Svar #4
18. marts 2020 af janhaa

Q=\frac{0,0213^2}{0,131^3*0,252}=0,801>K_c


not equilibrium


Skriv et svar til: Temperaturen er 500 C. Er systemet ligevægt?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.