Matematik

TI-Nspire omregne til grader

20. marts 2020 af 1234vedikke - Niveau: B-niveau

Jeg er i gang med analytisk geometri, og skal finde vinklen imellem en linje og vandret. Jeg får dog ikke resultatet i grader, hvordan kan jeg indstille den til at omregne det grader, jeg har bl.a. set følgende video: https://www.youtube.com/watch?v=3zzGyhsgybM

men eftersom det er en forældet version har jeg ikke "Grafer og geometri" under "dokument indstillinger" (tid 0:50).

Nogle der kan hjælpe?


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. marts 2020 af mathon

                 \small \textup{grader }=\textup{ radianer}\cdot \frac{180}{\pi }


Svar #2
20. marts 2020 af 1234vedikke

#1 Ja, det kan jeg også gøre, tak.


Brugbart svar (1)

Svar #3
20. marts 2020 af AMelev

Højreklik på matematikfeltet > 8 Attributter for matematikfelt > Klik på pilen ud for Vinkel og vælg Grad.
Hvis du vil have det til at gælde for hele opgaven kan du markere det hele, før du vælger grader.

Alternativt:

Vedhæftet fil:Udklip.JPG

Skriv et svar til: TI-Nspire omregne til grader

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.