Matematik

Hvilken omskrivning bliver lavet her? Statik/Bygningsingeniør

23. marts 2020 af Kraes4 - Niveau: Universitet/Videregående

Hej, Jeg bøvler med hvilken omskrivning der bliver lavet her.

Omskrivningen jeg mener er der hvor det bliver til
Ngf = -4pl/cosv1 = -4pl*sqrt(1+(2/3)^2

Jeg ved at cosv1 er 1/3/sqrt(1+(1/3)^2) 
Så tænkte jeg først at han forlænger brøken med 1/3/sqrt(1+(1/3)^2) / 1/3/sqrt(1+(1/3)^2)  , men det synes jeg stadig ikke forklarer det. 


Svar #1
23. marts 2020 af Kraes4

Her er hele opgaveteksten. Det er opgave 2.

Jeg skal projektere krafter i både vandret og lodret for stængerne EG og GF.


Svar #2
23. marts 2020 af Kraes4

Jeg tror jeg fandt svaret.

Bruger brøkreglen A/b/c = a*c/b.
 


Skriv et svar til: Hvilken omskrivning bliver lavet her? Statik/Bygningsingeniør

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.