Matematik

Arealet

24. marts 2020 af Kasperx1738 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Nogle der kan hjælpe med opg. a.

skal man ikke sige 3,00m*0,70m=...m

Vedhæftet fil: ER.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
24. marts 2020 af Moderatoren

Hvad skal du regne? Hvorfor siger du 3X0,7?


Svar #2
24. marts 2020 af Kasperx1738 (Slettet)

skal regne arealet ud den med uden huller 


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. marts 2020 af Moderatoren

Hvorfor siger du 3,00m*0,70m?

Hvad er det for noget, som du skal regne arealet ud på?


Svar #4
24. marts 2020 af Kasperx1738 (Slettet)

opg a lyder: Hvad er arealet af grundfladen uden huller?

Vedhæftet fil:ER.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #5
24. marts 2020 af thelma333 (Slettet)

kasper - kan du ikke lige skrive selve opgaveformuleringen? - så vil det være nemmere at hjælpe


Svar #6
24. marts 2020 af Kasperx1738 (Slettet)

opgaveformulering er opg a og det lyder som følgende:

Hvad er arealet af grundfladen uden huller?

Vedhæftet fil:ER.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #7
24. marts 2020 af Moderatoren

Netop. 

Hvorfor siger du 3,00m*0,70m?

Hvad er et areal?


Svar #8
24. marts 2020 af Kasperx1738 (Slettet)

Et areal er hvor meget den fylder inden i, så jeg vil nok sige 3,00m*0,70m

men ved ikke  om det passer


Brugbart svar (0)

Svar #9
24. marts 2020 af mathon

Arealet er ikke fylden!


Brugbart svar (0)

Svar #10
24. marts 2020 af Moderatoren

Det er det ikke. Prøv lige at læse lidt op på hvad areal er.


Brugbart svar (0)

Svar #11
24. marts 2020 af Moderatoren

Når du har gjort det, så kan du finde ud af, hvordan du regner arealet ved at kigge i din formelsamling.


Svar #12
24. marts 2020 af Kasperx1738 (Slettet)

Arealet af en figur er et udtryk for hvor meget den fylder på en flad overflade


Brugbart svar (0)

Svar #13
24. marts 2020 af Moderatoren

Super – så kan du finde ud af, hvordan du regner arealet ved at kigge i din formelsamling. Eller i din grundbog, hvis du har sådan en.


Svar #14
24. marts 2020 af Kasperx1738 (Slettet)

Højde gange længde

Brugbart svar (0)

Svar #15
24. marts 2020 af thelma333 (Slettet)

"Arealet af en figur er et udtryk for hvor meget den fylder på en flad overflade"

du skal beregne arealet af overfladen - den store, hvide flade - da det er et rektangel skal du bruge længde gange bredde 

https://www.webmatematik.dk/lektioner/7-9-klasse/areal/rektangel

de 0,70 m er højden og skal bruges, hvis du skal regne rumfang ud


Svar #16
24. marts 2020 af Kasperx1738 (Slettet)

Så må høden være 3,00m og  længden er 5,00m

3,00m*5,00m= 15m


Brugbart svar (0)

Svar #17
24. marts 2020 af mathon

Arealet af en figur er en flades størrelse mål med en arealenhed (og absolut intet med 'noget der fylder'.)


Svar #18
24. marts 2020 af Kasperx1738 (Slettet)

Så må høden være 3,00m og  længden er 5,00m

3,00m*5,00m= 15m


Brugbart svar (0)

Svar #19
24. marts 2020 af thelma333 (Slettet)

næsten

længden er ganske rigitgt 5,00 m - de 3,00 meter er bredden

husk når det er arealet, så er enheden kvadratmeter - m- du siger jo meter gange meter


Svar #20
24. marts 2020 af Kasperx1738 (Slettet)

nårh så det 5,00 m - de 3,00m


Forrige 1 2 Næste

Der er 35 svar til dette spørgsmål. Der vises 20 svar per side. Spørgsmålet kan besvares på den sidste side. Klik her for at gå til den sidste side.