Matematik

Hvordan måler jeg vinklen af denne cirkel?

26. marts 2020 af Anonymus2244 (Slettet) - Niveau: 7. klasse

Hej

Hvordan måler jeg vinklen af denne cirkel? Jeg kan ikke gøre det med vinkelmåler, da cirklen er for stor. Er der en speciel beregning?

Vedhæftet fil: Vinkel studieportalen.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
26. marts 2020 af janhaa

V(pink) = 360 123o = 237o


Svar #2
26. marts 2020 af Anonymus2244 (Slettet)

#1

V(pink) = 360 123o = 237o

Det forstår jeg ikke helt. Vil du uddybe det?


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. marts 2020 af janhaa

a circle is 3600


Svar #4
26. marts 2020 af Anonymus2244 (Slettet)

#3

a circle is 3600

Ja, men hvordan skal jeg så finde ud af hvad vinklen er?


Svar #5
26. marts 2020 af Anonymus2244 (Slettet)

#3

a circle is 3600

Ahhh okay, jeg skal bare minusse ((:


Brugbart svar (0)

Svar #6
26. marts 2020 af janhaa

#1

V(pink) = 360 -123o = 237o


Skriv et svar til: Hvordan måler jeg vinklen af denne cirkel?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.