Matematik

Separation af de variable

27. marts 2020 af Emilie50 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej

Hvorfor er det, at man kun ligger integrationskonstanten til på den ene side af lighedstegnet?


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. marts 2020 af Soeffi

#0. Der er ikke grund til at gøre det på begge sider. Du får det samme!


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. marts 2020 af mathon

...fordi afvigelsen under alle omstændigheder er en konstant.


Svar #3
28. marts 2020 af Emilie50 (Slettet)

Hvad mener du med, at afvigelsen er konstant?


Brugbart svar (0)

Svar #4
31. marts 2020 af mathon

...at den ene stamfunktion kun afviger fra den anden med en konstant.

        \small \begin{array}{lllll} F_1(x)+C_1=F_2(x)+C_2\\\\ F_1(x)=F_2(x)+(C_2-C_1)\\\\ F_1(x)=F_2(x)+C \end{array}


Skriv et svar til: Separation af de variable

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.