Matematik

Funktioner

31. marts 2020 af matB123 - Niveau: B-niveau

nogen som kan hjælpe??

Vedhæftet fil: opg 5.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
31. marts 2020 af ringstedLC

a)

\begin{align*} g(x) &= 0 \\ x &= \;? \end{align*}

b)

\begin{align*} f(x) &= g(x) \\ x &= \;? \end{align*}


Svar #2
31. marts 2020 af matB123

Hvordan finder man så ud af hvad x er?

Brugbart svar (0)

Svar #3
31. marts 2020 af ringstedLC

a) Brug din formel for løsning af en 2. gradsligning.

b) Sæt de to forskrifter lig hinanden og isoler x.


Skriv et svar til: Funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.