Matematik

Sildeben i linerær funktion

02. april 2020 af carolinesvanee - Niveau: C-niveau

Hej hvordan udfylder man de tomme felter i et sildeben? Har vedhæftet opgaven


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. april 2020 af Germanofil (Slettet)

#0

Skal du løse opgaven med eller uden hjælpemidler?


Svar #2
02. april 2020 af carolinesvanee

den her opgave er med hjælpemidler


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. april 2020 af mathon

         \small \textup{solve}(3=a \cdot 0+b \textup{ and }7=a\cdot 1 + b,\left\{a,b\right\})

         \small y=a\cdot x+ b

         \small x=\frac{y-b}{a}


Skriv et svar til: Sildeben i linerær funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.