Matematik

Differential lininger - antallet af bjørne i et bestemt habitat

05. april 2020 af Frank999 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Kære alle, jeg ved ikke hvordan skal jeg løse alle 3 opgaver, er der nogen der kan hjælpe mig? Mange tak i forvejen :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. april 2020 af janhaa

b) N ' = -0,00001*1003 + 0,0051*1002 - 0,05*100

c) N ' = 0


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. april 2020 af mathon

                           \small \begin{array}{llll}&N>0\\\\&N{\,}'(t)=0\\\\&N=\left\{\begin{matrix}10\\500\end{matrix}\right. \end{array}

  fortegnsvariation for N{\,}'(t)           -        0        +         0       -
                                                  ________10________500_______
monotoni for N(t)                   aftagende     voksende      aftagende


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. marts 2023 af susanneandersen1234

Der bliver da ikke besvaret opgave a

Her har jeg nemlig et større problem at tegne hældningsfeltet i geogebra. 

Hvad skal jeg skrive i retningsfeltet


Brugbart svar (0)

Svar #4
26. marts 2023 af Anders521

#3 Du skriver højresiden af differentialligningen, derefter punktet.


Brugbart svar (0)

Svar #5
26. marts 2023 af susanneandersen1234

Jeg har vedlagt en fil med forslag for retningsfelt

Men den meddeler fejl, så noget må jeg gøre forkert

Vedhæftet fil:Opgave11-ekstra.docx

Brugbart svar (0)

Svar #6
26. marts 2023 af Anders521

#5 Se vedfhæftede billede


Skriv et svar til: Differential lininger - antallet af bjørne i et bestemt habitat

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.