Matematik

Sandsynlighed for kast med en uærlig mønt

11. april 2020 af l24 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Tabellen skal vise sandsynlighederne for kast med en uærlig mønt.

Udfald:                 Plat      Krone

Sandsynlighed:    0,34

a) Udfyld resten af tabellen.


Brugbart svar (1)

Svar #1
11. april 2020 af peter lind

Brug at summen af sandsynligheder skal være 1


Brugbart svar (3)

Svar #2
11. april 2020 af ringstedLC

\begin{align*} P(\text{krone},\,\text{plat})=1 &= P(\text{krone})+P(\text{plat}) \\ 1 &= P(\text{krone})+0.34 \\ P(\text{krone}) &=\;? \end{align*}


Skriv et svar til: Sandsynlighed for kast med en uærlig mønt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.