Fysik

Beregn strømstyrke når intensiteten kendes

15. april 2020 af chiladak - Niveau: B-niveau

Hej er der nogen der kan hjælpe med denne opgave, jeg har vedhæftet. Det er faktisk a) jeg ikke helt ved hvordan kan griber an. For hvordan skal jeg beregne strømstyrken når jeg kender intensiteten?

Håber nogen vil hjælpe:)


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. april 2020 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. april 2020 af mathon

             \small I=\frac{Q}{t}=\frac{5.6\cdot 10^{11} \cdot (1.602\cdot10^{-19}\;As)}{1\;s}= 89.712\;n A


Brugbart svar (0)

Svar #3
15. april 2020 af mathon

                 \begin{array}{lllll} b) & A = k \cdot N\\\\& A = \frac{\ln(2)}{61.2\;s}\cdot 163 \cdot 10^9 = 1.85\;GBq \end{array}


Skriv et svar til: Beregn strømstyrke når intensiteten kendes

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.