Matematik

Spørgsmål om Entreindtægter

15. april 2020 af l24 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Er der nogen der kan hjælpe mig med at besvare disse spørgsmål? mit data og residualplot er besvaret og lægger i vedhæfningen. Mange tak på forhånd :) 

d) Hvor meget stiger Entréindtægterne om året ifølge modellen? 
e) Tegn et residualplot. Er der noget i residualplottet, der taler imod brugen af en lineær model til at 
beskrive data? 
c) Bestem det år, hvor entréindtægterne ifølge modellen overstiger 250 mio. kr

Vedhæftet fil: plot.jpg

Svar #1
15. april 2020 af l24 (Slettet)

datasættet 

Vedhæftet fil:Data.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #2
15. april 2020 af ringstedLC

d) Stigningen er hældningen på grafen. En graf y = ax + b har hældningen a.

e) Det synes jeg ikke, at der er.

c) Sæt y = 250 (mio. kr.) og bestem x. Årstal = 1996 + x.

Væn dig til at bruge a·x + b og ikke a + b·x for din egen skyld.


Skriv et svar til: Spørgsmål om Entreindtægter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.