Matematik

Lån - månedligydelse og finansering

21. april 2020 af Nbl2410 - Niveau: B-niveau

Har vedhæftet et billede af opgaven som jeg søger hjælp til. Det jeg mangler er de rigtige formler jeg skal bruge, for at se om mine resultater er rigtige : ) 


Svar #1
21. april 2020 af Nbl2410

Opgave c skulle ikke have været med på billedet : ) 


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. april 2020 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #3
21. april 2020 af mathon

\small \begin{array}{llllr}b)\\ &\textup{m\aa nedlig procentsats:}\\&\qquad \textup{prioritetsl\aa n:}&\left(1.0155^{\frac{1}{12}}-1 \right )\cdot 100 = &\%&0.1283\\\\&\qquad \textup{boligl\aa n:}&\left(1.039^{\frac{1}{12}}-1 \right )\cdot 100 = &\%& 0.3193\\\\ & \textup{m\aa nedlig ydelse:}\\&\qquad \textup{prioritetsl\aa n:}&y=\frac{2\,495\,000\cdot0.85 \cdot 0.001283}{1-1.001283^{-300}}=&\textup{kr}&8\,521{,}17\\\\& \qquad \textup{prioritetsl\aa n:}&y=\frac{2\,495\,000\cdot 0.15 \cdot 0.003193}{1-1.003193^{-300}}=&\textup{kr}&\underline{1\,940{,}80} \\\\& \textup{m\aa nedlig ydelse:}&&\textup{kr} &10\,461{,}97 \end{array}


Skriv et svar til: Lån - månedligydelse og finansering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.