Matematik

årsindkomsten efter skat omregnet til DKK ved en månedsløn på 60000 SEK.

21. april 2020 af josefine4500 (Slettet) - Niveau: B-niveau

er i gang med en opgave, og forstår ikke hvordan jeg bestemmer: årsindkomsten efter skat omregnet til DKK ved en månedsløn på 60000 SEK.

Valutakursen mellem DKK og SEK kan variere en hel del, og Jens vurderer, at kursen kan svinge +-10%

Hvordan beregner jeg dette? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. april 2020 af mathon

                 \small \begin{array}{lllll} & s(x)=\left\{\begin{array}{lll} 1x+0 & \textup{for} & 0\leq x \leq 35\,900 \\ 0.7x + 10\,770&\textup{for} & 35\,900< x \leq 490\,700 \\ 0.5x+108\,910 & \textup{for}&490\,700 < x \leq 689\,300 \\ 0.45x+143\,375 & \textup{for} & x > 689\,300 \end{array}\right. \end{array}

s(x) i svenske kroner


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. april 2020 af mathon

måske er opgaven relateret 
til
         https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=1953090


Skriv et svar til: årsindkomsten efter skat omregnet til DKK ved en månedsløn på 60000 SEK.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.