Matematik

SOS SOS HJÆLP TIL FUNKTIONS FORSKRIFT

25. april 2020 af tulle02 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Har brug for hjælp til at løse opgaven der er vedhæftet 

tak på forhånd 


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. april 2020 af Capion1


Vi kan vel, ud fra de givne oplysninger, ikke sige andet end:
s1(0) = b1
s1(35900)   = s2(35900)
s2(490700) = s3(490700)
s3(689300) = s4(689300)
Vær opmærksom på, at visse punkter ikke er definerede.


Svar #2
25. april 2020 af tulle02 (Slettet)

#1

Tak, kan du hjælpe hvis det her i opgaven også?


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. april 2020 af Capion1

For at kunne hjælpe med at løse en opgave kræver det selv sagt, at vi andre får samme kendskab til
alle informationer, som du selv har fået.


Svar #4
25. april 2020 af tulle02 (Slettet)

#3


Skriv et svar til: SOS SOS HJÆLP TIL FUNKTIONS FORSKRIFT

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.