Matematik

En der kan hjælpe?

25. april 2020 af MRSRN - Niveau: B-niveau

har brug for hjælp til opgave F

Vedhæftet fil: mat5.JPG

Svar #1
25. april 2020 af MRSRN

mere info

Vedhæftet fil:mat3.JPG

Svar #2
26. april 2020 af MRSRN

#0

har brug for hjælp til opgave F

Er ingen der kan hjælpe??


Brugbart svar (1)

Svar #3
26. april 2020 af AMelev

Problemet er, at vi ikke kan se, hvad opgaven handler om. Du skal sørge for at uploade alle oplysninger, hvis vi skal kunne hjælpe.
Ved at stykke dit og en andens spørgsmål sammen, er det blevet forståeligt, men det er rent held.

Se https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=1955459


Svar #4
26. april 2020 af MRSRN

#3

Problemet er, at vi ikke kan se, hvad opgaven handler om. Du skal sørge for at uploade alle oplysninger, hvis vi skal kunne hjælpe.
Ved at stykke dit og en andens spørgsmål sammen, er det blevet forståeligt, men det er rent held.

Se https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=1955459

mange tak for hjælpen, du skrev: 

f) Bestem B(19.8) og B(13.8) som er bruttoværditilvækst-ændring (Euro) pr. beskæftiget i hhv. 2007 og 2020.
Det oplyses, at der er 1.3 mio. beskæftigede i 2020.
Hvis pendlertallet i 2020 havde været uændret 19800/dg, havde den samlede bruttoværditilvækst været
B(19.8)·13000000 Euro = .......,
mens den med det aktuelle pendertal på 13800/dg er
B(13.8)·13000000 Euro = .......

men forstår ikke helt hvad det er du mener med  B(19.8)·13000000 Euro = ? er det noget jeg skal beregne, og hvis ja, hvordan?


Brugbart svar (0)

Svar #5
27. april 2020 af AMelev

Ja du kender jo B(x)? Sæt ind og beregn.


Skriv et svar til: En der kan hjælpe?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.