Matematik

færdighed

29. april 2020 af jasmin2019 - Niveau: 9. klasse

Hej 

jeg er igang med en matematik opgave, som jeg har svært ved. håber at i kan hjælpe mig!

opgaven siger, Skriv en funktionforskrift, der viser:

1.ligefrem proportionalitet mellem x og y.

2. omvendt proportionalitet mellem x og y.

på forhånd tak


Brugbart svar (1)

Svar #1
29. april 2020 af mathon

                  \small \begin{array}{lllll}1.&y=a\cdot x\\\\ 2.&y=\frac{k}{x}\quad x\neq 0 \end{array}


Svar #2
29. april 2020 af jasmin2019

mange tak for hjælpen


Skriv et svar til: færdighed

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.