Matematik

stokastisk variable

06. maj 2020 af natalie1234 (Slettet) - Niveau: B-niveau

hej hvilke formler skal jeg bruge?


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. maj 2020 af janhaa

a) p = 0,4

b) E(X)= 2 + 8 + 3 + 12 = 25


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. maj 2020 af AMelev

                            

a) FS side 30 (172) & (173)

b) FS side 31 (182) & (180)


Skriv et svar til: stokastisk variable

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.