Kemi

Beregn koncentration når du har en opløsning

11. maj 2020 af annikagina (Slettet) - Niveau: A-niveau

Nogle der kan hjælpe mig med denne opgave??

BEREGN [H3O+], [OH-], PH OG POH I 0,02M KOH


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. maj 2020 af janhaa

 [OH-] = 0,02 M

pOH = 1,7

pH = 12,3


Svar #2
11. maj 2020 af annikagina (Slettet)

Hvordan har du udregnet det?


Skriv et svar til: Beregn koncentration når du har en opløsning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.