Fysik

Magnetfelt plade

12. maj 2020 af physique - Niveau: A-niveau

Hej Studieportalen. nogen der kan gennemskue hvordan personen i denne tråd   https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=1448573   fandt accelerationen af pladen? hele opgaven er også vedhæftet.

Vedhæftet fil: maganon.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
12. maj 2020 af peter lind

Brug af formlen 2as = v2 a accellerationen, s vejstrækingen v hastigheden


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. maj 2020 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #3
13. maj 2020 af mathon

\small \begin{array}{lllll} b)&U=B\cdot l\cdot \frac{v_{\textup{slut}}}{2}\\\\& B=\frac{U}{l\cdot \frac{v_{\textup{slut}}}{2}}=\frac{\left (5.766\;V \right )}{\left (0.046\;m \right )\cdot \left (\frac{0.96}{2}\;\frac{m}{s} \right )}=261.141\; \frac{V\cdot s}{m^2}=261.141\; \frac{Wb}{m^2}=261.141\; T \end{array}


Svar #4
17. maj 2020 af physique

Havde ikke set i havde svaret! Jeg fandt ud af det selv, men tak for hjælpen alligevel (((:


Skriv et svar til: Magnetfelt plade

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.