Matematik

Differentialregning- Overflade areal af telt

07. juni 2020 af Jonas4312 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej ved i hvordan jeg skal gribe opgaven an? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. juni 2020 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. juni 2020 af AMelev

Brug Pythagoras til at bestemme højden af gavltrekanten.
Teltets bredde = trekantens grundlinje er 2x

Beregn arealet af de enkelte flader og læg dem sammen.


Svar #3
08. juni 2020 af Jonas4312 (Slettet)

,


Svar #4
08. juni 2020 af Jonas4312 (Slettet)

#2

Brug Pythagoras til at bestemme højden af gavltrekanten.
Teltets bredde = trekantens grundlinje er 2x

Beregn arealet af de enkelte flader og læg dem sammen.

Hvordan bruger jeg Pythagoras til at bestemme højden af gavltrekanten?


Brugbart svar (0)

Svar #5
08. juni 2020 af Capion1

.SP 080620200102.JPG

Vedhæftet fil:SP 080620200102.JPG

Brugbart svar (1)

Svar #6
08. juni 2020 af mathon

\small \small \small \small \begin{array}{lllll}&\textup{Flader:}\\ &&\begin{array}{ll|lllr} \textup{rektangel med l\ae ngde:}&&&2.5\cdot 0.5&=&1.25\\ \textup{rektangel med bredde:}&&&2x\cdot 0.5&=&x\\ \textup{rektangel i skr\aa \ flade:}&&&2.5\cdot 1.8&=&4.50\\ \textup{trekant:}&&&\frac{1}{2}\cdot \sqrt{1.8^2-x^2}\cdot 2x&=&\underline {x\cdot \sqrt{1.8^2-x^2}}\\ \textup{Sum:}&&&&=&x\cdot \left (1+\sqrt{1.8^2-x^2} \right )+5.75 \end{array}\\& \textup{Alle flader fore-}\\& \textup{kommer 2 gange:}\\ &&\begin{array}{ll|lllr}\qquad \; \; \; \; O(x)=2x\cdot \left (1+\sqrt{1.8^2-x^2} \right )+11.5\\\\ \end{array} \end{array}


Brugbart svar (1)

Svar #7
08. juni 2020 af Capion1

Lad dog nu trådstarter selv arbejde videre med de informationer vedkommende allerede har fået.
# 6  Den hjælp er ikke i tråd med 's  betingelser.
Trådstarter har ikke, mellem indlæg # 5 og # 6, anmodet om yderligere hjælp. 


Skriv et svar til: Differentialregning- Overflade areal af telt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.