Matematik

Betaling af hvert enkelt

16. juni 2020 af javannah5 - Niveau: A-niveau
Jeg har lavet opgaven men vil gerne være sikker på at den er korrekt.
Så hvad er fremgangsmåden til at løse denne opgave?

Brugbart svar (0)

Svar #1
16. juni 2020 af Moderatoren

Indsæt din besvarelse og så kan man tjekke, om du har gjort det rigtigt.


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. juni 2020 af PeterValberg

Jeg indsætter lige dit vedhæftede billede med opgaven

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #3
16. juni 2020 af PeterValberg

A + B + C + D = 340

A + (A +10) + (A +10 + 10) + (A +10 + 10 + 10) = 340

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #4
16. juni 2020 af mathon

eller noteret
                       \small \begin{array}{lcccccc} &\textbf{person}&&\textbf{bel\o b}\\ &A&&x\\ &B&&x+10\\ &C&&x+20\\ &D&&\underline{x+30}&&\underline{\textup{i alt}}\\ \textbf{sum}&&&4x+60&=&340 \end{array}


Svar #5
16. juni 2020 af javannah5

Så hver af dem skal betale
A, 70
B, 80
C, 90
D, 100

I alt 340

Brugbart svar (0)

Svar #6
16. juni 2020 af mathon

    Ja.


Skriv et svar til: Betaling af hvert enkelt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.