Matematik

Rumfang

07. juli 2020 af shain - Niveau: 10. klasse
Hvormange“TomsGrankogler”skalmanspiseforatfå ligesåmegetchokolade,somhvismanspiseret“Kinder SURPRISE”?

Er det rumfang af begge i forhold til hinanden?

Brugbart svar (0)

Svar #1
07. juli 2020 af Larsdk4 (Slettet)

(cm3) VChokolade  = 23%·V og derefter chokolademassen(-vægten) (g) m = VChokolade ·1.34 


Svar #2
07. juli 2020 af shain

23% af Kinder Surprise og derefter trække 80 g fra?

Brugbart svar (0)

Svar #3
07. juli 2020 af peter lind


Svar #4
07. juli 2020 af shain

Når man kender massefylde og rumfang, kan man finde massen.

massefylde*rumfang= masse

Brugbart svar (0)

Svar #5
07. juli 2020 af peter lind

Regn rumfanget V af kinder surprice ud. Massen af chokoladen i et æg er så 0,23*V*massefylde,

Massen af en "grankogle" er 80/17 gram


Brugbart svar (0)

Svar #6
08. juli 2020 af mathon

\small \small \small \begin{array}{lllll} \textup{antal "Grankogler" N:}\\&N\cdot \left (\frac{80}{17}\; g \right )=0.23\cdot \frac{4\pi}{3}\cdot \left ( 2.2\;cm \right )^2\cdot \left ( 3.2\;cm \right )\cdot \left (1.34 \;\frac{g}{cm^3} \right ) \end{array}


Svar #7
08. juli 2020 af shain

Skal N isoleres i ligningen?

Brugbart svar (1)

Svar #8
08. juli 2020 af mathon

    Ja!


Skriv et svar til: Rumfang

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.