Matematik

Funktioner

09. september 2020 af UCL (Slettet) - Niveau: C-niveau

Jeg skal have repeteret lidt fra c niveau, og jeg ved ikke om jeg har forstået opgaven korrekt? jeg har vedhæftet en fil.

Vedhæftet fil: opgave 3 mat b.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
09. september 2020 af Eksperimentalfysikeren

Bortset fra et par skrivefejl, er det i orden.


Svar #2
09. september 2020 af UCL (Slettet)

Tak for det

Svar #3
09. september 2020 af UCL (Slettet)

Ift spørgsmål. Hvad fortæller 0,96 om udviklingen? 

Kan man da godt sige at 0,96 fortæller at hvor mange procent y  aftager med for hvert x. 


Brugbart svar (0)

Svar #4
09. september 2020 af Eksperimentalfysikeren

Det er 1-0,96 = 0,04, der fortæller, hvor meget y aftager for hver gang x øges med 1.


Svar #5
09. september 2020 af UCL (Slettet)

0,96 fortæller at prisen i mio. kr for rækkehuse efter 2008 falder med    -4 % pr antal år efter 2008.

r  =  a-1 

a =   1+r   = 1 (-96%) =  1- 0,96 = -4 %


Brugbart svar (0)

Svar #6
09. september 2020 af Eksperimentalfysikeren

Nej. a=1+r = 1-0,04 = 0,96,

r = -4%


Svar #7
09. september 2020 af UCL (Slettet)

Så hvad fortæller 0,96 om udviklingen


Svar #8
09. september 2020 af UCL (Slettet)

#6 hvor får du 0,04 fra


Svar #9
10. september 2020 af UCL (Slettet)

Nogle der kan hjælpe mig : vil det være korrekt at bevare spg b med.

0,96 fortæller at prisen i mio. kr for rækkehuse (y) efter 2008 falder med    -4 % hver gang    x -   øges med 1

b)    a    =1+r       = 1-0,04    = 0,96, r = -4%


Skriv et svar til: Funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.