Matematik

funktioner

11. september 2020 af jasm1464 - Niveau: B-niveau

hej jeg sidder med den sidste opgave i et projekt som jeg ikke kan finde ud af 

spørgsmålet lyder på

1. med udgangspunkt i datasæt 1 så skal jeg finde halveringstiden og tegne det grafisk

2. bestem y værdien for x=11

3. bestem x værdien for y= 0,02 

Vedhæftet fil: mat projekt 3.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
11. september 2020 af janhaa

1:  x=10 => y=...

evt y = 40 => x = ...

2: y = y(11)=...

3:  y = 0,02 => x=...


Svar #2
11. september 2020 af jasm1464

det er mere forrdi at jeg ikke forstår hvordan jeg finder frem til løsningen


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. september 2020 af PeterValberg

Jeg indsætter lige et billede af din opgave, det gør det lidt nemmere at hjælpe

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)

Vedhæftet fil:Udklip.PNG

Skriv et svar til: funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.