Matematik

Differentiere

16. september 2020 af Maria199412 - Niveau: A-niveau
Hej, hvis man har en ligning:

a*f(x)-b*x

Hvis man skal differentere med hensyn til x. Hvad får man så?

Hilsen Aqsa

Brugbart svar (0)

Svar #1
16. september 2020 af mathon

                     \small \left (a\cdot f(x)-b\cdot x \right ){}'=a\cdot f{\,}'(x)-b


Svar #2
16. september 2020 af Maria199412

Altså når man differentiere med hensyn til x giver f(x) til f'(x)?

Hilsen Aqsa

Brugbart svar (0)

Svar #3
16. september 2020 af mathon

    Ja.


Brugbart svar (0)

Svar #4
16. september 2020 af oppenede

#0 Hej, hvis man har en ligning:

a*f(x)-b*x

Hvis man skal differentere med hensyn til x. Hvad får man så?

Hilsen Aqsa


Bemærk at du overhovedet ikke har forstået hvad en ligning er.


Svar #5
16. september 2020 af Maria199412

Er det ikke en funktion?

Brugbart svar (0)

Svar #6
16. september 2020 af mathon

                             \small g(x)=a\cdot f(x)-b\cdot x\qquad \textup{er en funktion}


Skriv et svar til: Differentiere

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.