Fysik

Heinsbergs princip

26. september 2020 af Mariassssssss - Niveau: Universitet/Videregående

Jeg har svært ved at forstå forkellen på delta p og delta v i Heinsbergs princip. Og forstår ikke helt om hvilken (p eller v) momentum eller velocity som er usikkerhed i hastigheden?

\Delta x\cdot \Delta p=\frac{h}{4\cdot \displaystyle \pi}

\Delta v=\frac{\Delta p}{m}


Brugbart svar (1)

Svar #1
26. september 2020 af peter lind

p=m*v er impulsen på engelsk mometum. m er massen og v er hastigheden på engelsk velocity


Svar #2
26. september 2020 af Mariassssssss

Tak!


Skriv et svar til: Heinsbergs princip

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.