Matematik

Afledte funktion

30. september 2020 af MimiJac - Niveau: B-niveau

Er denne korrekt differentiret?

f(x)=\frac{1}{24}x^6+\frac{1}{10}x^5-\frac{1}{2}x^4

f'(x)=6*\frac{1}{24}x^5+5*\frac{1}{10}x^4-4*\frac{1}{2}x^3


Brugbart svar (1)

Svar #1
30. september 2020 af mathon

  Ja.


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. september 2020 af Mathias7878

Du kan jo altid bruge dit matematikprogram til at tjekke det! :) 

- - -

 

 


Skriv et svar til: Afledte funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.