Kemi

Beregn basens kb?

08. oktober 2020 af Amalie1234324 - Niveau: B-niveau

Betragt en 0,30 M opløsning af en svag base med en pH på 10,66.

Beregn basens Kb.

Jeg har vedhfætet min løsning, men den er forkert.

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
08. oktober 2020 af janhaa

pOH=0,5(pK_b - \log(0,3))\\ 3,34=0,5(pK_b-\lg(0,3))\\ pK_b=6,157\\ K_b=7*10^{-7}\,(M)


Svar #2
08. oktober 2020 af Amalie1234324

Tak, jeg havde vidst glemt et parentes 


Skriv et svar til: Beregn basens kb?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.