Matematik

Newtons metode

18. oktober 2020 af TheGirl123 - Niveau: B-niveau

Hej venner. Jeg forstår virkelig ikke følgende spørgsmål:

''Der ønskes en redegørelse for Newtons metode til at finde tangentens hældning i et punkt (??0, ??0 ) på grafen for en differentiabel funktion ??(??). Desuden ønskes et bevis for at for én eller flere af nedenstående funktioner er differentiable ved brug af Newtons metode. ??(??) = ?? 2 , ??(??) = ?? · ?? 2 , ??(??) = ?? 3''

Er der ikke nogen som har gode noter? Eller vil dele et link til en god video eller website? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. oktober 2020 af MandenMedMangeHatte

Du har allerede spurgt om denne opgave. Lad være med at oprette flere tråde, bare fordi du synes den første tråd ikke har fået svar "hurtigt nok".

I øvrigt er dit spørgsmål fuldstændig ulæseligt med alle de spørgsmålstegn.


Svar #2
18. oktober 2020 af TheGirl123

Det da klart jeg gør det igen hvis jeg ingen svar fik i den første.. Og ja det jeg godt klar over, undskyld for spørgsmålstegnene. 


Brugbart svar (0)

Svar #3
18. oktober 2020 af MandenMedMangeHatte

Der er intet klart i at oprette flere tråde med samme spørgsmål. Tror du at du kan forlange at få svar på dine spørgsmål?

Svar #4
18. oktober 2020 af TheGirl123

Skal jeg nok huske på til en anden gang så. Fortsæt en god aften. 


Skriv et svar til: Newtons metode

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.