Matematik

FORKLARING MM ØNSKES

09. november 2020 af Østergaard1234 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Se veligst vedhæftede fil

Kan ikke helt regne hvordan det skal laves


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. november 2020 af AMelev

Læg billede af opgaven op (eller, hvis det fyldet for meget, en pdf-fil) - ikke alle kan læse Word.

Jeg ved ikke, hvilken form, du har den logistiske vækst på f(x)=\frac{\frac{b}{a}}{1+c\cdot e^{-b\cdot x} }\; \textup{eller}\;f(x)=\frac{M}{1+c\cdot e^{-a\cdot M\cdot x}},\; M=\frac{b}{a}

Den øvre grænse for den logistiske vækst er M=\frac{b}{a}

Den største væksthastighed for en logistisk vækst opnås i punktet (\frac{ln(c)}{b},\frac{b}{2a})=(\frac{ln(c)}{M\cdot a},\frac{M}{2})

Vedhæftet fil:Udklip-1.JPG

Skriv et svar til: FORKLARING MM ØNSKES

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.