Matematik

I et spil med 25 sedler. Der er 5 røde og resten er grønne. Hvis du trækker en rød, taber du. Du skal trække 3 sedler

19. november 2020 af anonnym4321 - Niveau: 9. klasse

I et spil med 25 sedler. Der er 5 røde og resten er grønne. Hvis du trækker en rød, taber du. Du skal trække 3 sedler

HVad er sandsynligheden for at vinde og tabe?


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. november 2020 af janhaa

P_v=\frac{20}{25}*\frac{19}{24}*\frac{18}{23}\\ \\ P_t=\frac{5}{25}*\frac{4}{24}*\frac{3}{23}


Svar #2
19. november 2020 af anonnym4321

tak for svar, men er sandsynligheden for at tabe ikke: 100- sandsynligheden for at vinde? 


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. november 2020 af Capion1

# 2
Eneste mulighed for ikke at trække rød er at trække tre grønne.
Det er Pv i indlægget # 1.
Sandsynligheden for at tabe, d.v.s. at trække mindst én rød, er rigtignok  1 - Pv
 


Skriv et svar til: I et spil med 25 sedler. Der er 5 røde og resten er grønne. Hvis du trækker en rød, taber du. Du skal trække 3 sedler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.