Matematik

Eksponentiel udvikling Hjælp søges

24. november 2020 af Rad88 - Niveau: C-niveau

Har denne her opgave, men jeg kan ikke selv løse denne her opgave, da jeg har svært ved at forstå Eksponentiel udvikling

Vedhæftet fil: Unavngivet.png

Svar #1
24. november 2020 af Rad88

Det er dette her billede og ikke det første, det første er fra mit spansk -_-

Vedhæftet fil:Billede1.png

Brugbart svar (0)

Svar #2
24. november 2020 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. november 2020 af mathon

Skyldes forståelsesvanskeligheden, at du har bedømt en potensudvikling til at være en eksponentiel udvikling?


Brugbart svar (1)

Svar #4
24. november 2020 af mathon

            \small \small \small \begin{array}{lllll}b)\\&\textbf{Potensudviklingen:}\\&& f(x)=y=1000\cdot x^2 \end{array}


Brugbart svar (1)

Svar #5
24. november 2020 af mathon

            \small \small \small \small \small \small \begin{array}{lllll}c)\\&\textup{For potensudvik-}\\& \textup{lingen g\ae lder:}\\&& 1+r_y= (1+r_x)^2\\\\&& 1+r_y=1.20^2 \end{array}


Svar #6
24. november 2020 af Rad88

Ja så er det godt nok min fejl på morgen stunden ^^

mandag på en tirsag,

så det vil sige at f(x)=b*a*x^2 = f(x)=1000*160000*x^2


Brugbart svar (0)

Svar #7
24. november 2020 af mathon

Nej
           Genlæs #4
                


Svar #8
24. november 2020 af Rad88

Tror jeg fik det løst :) Tak


Brugbart svar (0)

Svar #9
24. november 2020 af mathon

c)
           ry = 44%


Skriv et svar til: Eksponentiel udvikling Hjælp søges

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.