Matematik

integration af bestemt integrale

30. november 2020 af df23 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej, jeg skal bestemme

 \int_{2}^{4}\frac{4x}{x^2+7} 

Jeg ved man skal bruge integration ved substitution, med ved ikke hvordan jeg gør


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. november 2020 af janhaa

u = x2 + 7

2 du = 4x dx

I = 2\int_{11}^{23} \frac{du}{u}=\ln(u)|_{11}^{23} =\ln(23/11)


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. november 2020 af Anders521

#1 Ikke helt korrekt. 

I = 2·[ ∫1123 du/u ] = 2· ( [ ln |u| ]1123 ) = 2·ln(23/11)


Brugbart svar (0)

Svar #3
30. november 2020 af janhaa

#1

u = x2 + 7

2 du = 4x dx

I = 2\int_{11}^{23} \frac{du}{u}=\ln(u)|_{11}^{23} =\ln(23/11)

I = 2 ln(23/11)


Brugbart svar (1)

Svar #4
30. november 2020 af janhaa

#2

#1 Ikke helt korrekt. 

I = 2·[ ∫1123 du/u ] = 2· ( [ ln |u| ]1123 ) = 2·ln(23/11)

uff... ja


Skriv et svar til: integration af bestemt integrale

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.