Matematik

Afstanden mellem punkterne og mindst mulig afstand

01. december 2020 af ftpsmb - Niveau: B-niveau

Hvad menes der med "gør rede for" i matematikopgave?

Jeg forstå godt at formelen dist. men hvordan skal jeg svar opgave a)

i opgaver b) 

håber nogen kan guide mig i rigtig retning ellers er jeg lost:(


Brugbart svar (1)

Svar #1
01. december 2020 af janhaa

a) Pytagoras


Brugbart svar (1)

Svar #2
01. december 2020 af janhaa

b)

AP'(x)=\frac{-2(6-x)+-4x(3-x^2)}{2\sqrt{(...)}}=0\\ \\ 2x^3-5x-6=0\\ x=2


Skriv et svar til: Afstanden mellem punkterne og mindst mulig afstand

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.