Matematik

Seperation af de variable!

07. december 2020 af hq02 - Niveau: A-niveau

Nogen der kan hjælpe med opgaven


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. december 2020 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #3
07. december 2020 af mathon

\small \begin{array}{lllll} \textbf{Separation:}\\& \begin{array}{lllll} \frac{1}{2y}\,\mathrm{d}y=\frac{1}{x-4}\,\mathrm{d}x\qquad y>0\quad\textup{ og }\quad x\neq 4\\\\ \frac{1}{2}\int \frac{1}{y}\,\mathrm{d}y=\int \frac{1}{x-4}\,\mathrm{d}x\\\\ \frac{1}{2}\ln(y)=\ln\left |x-4 \right |+k_1\\\\ \ln(\left |y \right |)=\ln(\left |x-4 \right |^2)+k\\\\ \left |y \right |=C\left (e^{\ln\left |x-4 \right |} \right )^2\\\\ \left |y \right |=C\left |x-4 \right |^2\\\\& 1=C(5-4)^2\\\\& C=1\\ f(x)=\left |x-4 \right |^2\\\\& 0=C(6-4)^2\\\\& C=0\\ g(x)=0\\\\& 4=C(2-4)^2\\ h(x)=\left | x-4 \right |^2 \end{array} \end{array}


Svar #4
07. december 2020 af hq02

Jeg forstår det ikke


Skriv et svar til: Seperation af de variable!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.