Matematik

bestem

03. januar 2021 af Iamgod69 - Niveau: B-niveau

Hej, jeg er brug for hjælp med denne opgave. På forhånd tak.


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. januar 2021 af PeterValberg

Jeg indsætter lige dit vedhæftede billede, det gør det nemmere at hjælpe

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. januar 2021 af mathon

                   \small \begin{array}{llllll} \textbf{a.}\\& \begin{array}{llllll} 900=3600\cdot 0.8544^t\\\\ 0.25=0.8544^t\\\\ \ln(0.25)=\ln(0.8544)\cdot t\\\\ t=\frac{\ln(0.25)}{\ln(0.8544)}\end{array}\\\\ \textbf{b.}\\& \begin{array}{llllll} T_{\frac{1}{2}}=\frac{\ln\left ( \frac{1}{2} \right )}{\ln(a)}=\frac{\ln\left ( \frac{1}{2} \right )}{\ln(0.8544)}\end{array}\\\\\\ \textbf{c.}\\& \begin{array}{llllll} A{\, }'(t)=3600\cdot 0.8544^t\cdot \ln(0.8544)\\\\ A{\, }'(t)=-566.481\cdot 0.8544^t\\\\ A{\, }'(5)=-566.481\cdot 0.8544^5=-257.924\\\\ A{\, }'(5)\textup{ er aktivitetshastigheden til tiden }t=5\\ \textup{eller udtrykt: }\\ \textup{faldet i aktiviteten til tiden }t=5 \end{array} \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. januar 2021 af mathon

tekstkorrektion:

             \small \textup{faldet i aktiviteten }\xrightarrow[]{\textup{rettes til}}\; \textup{faldet i aktiviteten pr. s til tiden }t=5


Skriv et svar til: bestem

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.