Matematik

Rumfang

13. januar 2021 af Lukassssssss - Niveau: 8. klasse

Hej, nogen der ved hvordan jeg berenger rumfanget samt overfladeareal?


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. januar 2021 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. januar 2021 af peter lind

Arealet. Regn arealet for hver side ud og adder dem. Du får brug afor at arealetaf en retvinklet trekant er ½'produktetet af kateterne

Rumfang gang arealet af en trekant med tykkelsen


Svar #3
13. januar 2021 af Lukassssssss

hvad er resultatet?


Svar #4
13. januar 2021 af Lukassssssss

Skal bare have resultatet=


Brugbart svar (0)

Svar #5
13. januar 2021 af BuusNu

Du kan også bare beregne det hele som en kasse;

rumfang_kasse = x*y*z.

Fint nu deler du kassen i to (ligesom illusteret på billedet)

rumfang_skæretkasse = x*y*z/2

bomb :-)


Skriv et svar til: Rumfang

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.