Matematik

Hvad fortæller udviklingen?

15. januar 2021 af ENERQIA (Slettet) - Niveau: C-niveau

Jeg har regnet opgaven ud, og har fået svaret "-0.02733295918" ved opgave b.

Men jeg er forvirret om hvad det fortæller udviklingen om.

Jeg har brugt et CAS-værktøj.

Vedhæftet fil: opg 9.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
15. januar 2021 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. januar 2021 af mathon


Brugbart svar (1)

Svar #3
15. januar 2021 af mathon

     \small \begin{array}{llllll} f(x)=0.89\cdot 0.95^{x-20},\quad 20<x\leq 80\\\\ f{\, }'(x)=0.89\cdot 0.95^{x-20}\cdot \ln(0.95)=-0.045651\cdot 0.95^{x-20}=-0.045651\cdot 0.95^{x}\cdot 0.95^{-20}=\\\\ \qquad \qquad \qquad \qquad \qquad \qquad \qquad \qquad \qquad \qquad \qquad \qquad \qquad \qquad\; \; \; \; \, -0.127344\cdot 0.95^{x}\\\\ f{\, }'(30)= -0.127344\cdot 0.95^{30} \end{array}


Skriv et svar til: Hvad fortæller udviklingen?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.