Matematik

differentier

17. januar 2021 af hq02 - Niveau: A-niveau

Hej

nogen der kan hjælpe mig med at differentiere følgende ligning, så jeg kan komme videre i min opgave:

(vedhæftet billede)


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. januar 2021 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. januar 2021 af mathon

                      \small \small \small \small \small \begin{array}{llllll} f{\, }'(x)=\frac{1}{3}\cdot e^{x^3-12x}\cdot (3x^2-12)=\left ( x^2-4 \right )\cdot e^{x^3-12x}=(x+2)(x-2)\cdot \underset{\textbf{{\color{Red} positiv}}}{ \underbrace{e^{x^3-12x}}}\end{array}


Skriv et svar til: differentier

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.