Matematik

Skal bruge hjælp igen igen /;

21. januar 2021 af Aniie3345 - Niveau: C-niveau

En annoncesælger er provinslønnet. Han får 30% af det beløb, som han har solgt annoncer for. Han har ingen fast løn.  I oktober solgte han annoncer for 98.400 kr, november tjente han 31.500 kr  a) Hvor meget tjente han i oktober  - Han tjente 32.800 kr i oktober   b) Hvor meget havde han solgt i november?  - Han solgte 94500 kr i november  

er dette rigtig regent ud? tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. januar 2021 af Moderatoren

Prøv at vise din udregning


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. januar 2021 af mathon

 Nej det er forkert.


Svar #3
21. januar 2021 af Aniie3345

En annoncesælger er provinslønnet. Han får 30% af det beløb, som han har solgt annoncer for. Han har ingen fast løn.  I oktober solgte han annoncer for 98.400 kr, november tjente han 31.500 kr  a) Hvor meget tjente han i oktober?  - 30*98.400/= 29520 kr  b) Hvor meget havde han solgt i november?  30/31.500*100=105.000 kr  

har forsøgt er det rigtig nu?


Brugbart svar (0)

Svar #4
21. januar 2021 af mathon

                         \small \begin{array}{lllllr} \textbf{a)}\\& \textup{Oktoberl\o n:}&98\,400\cdot 0.30&=&\textup{kr}&29\,520\\\\ \textbf{b)}\\& \textup{Novembersalg:}&\frac{31\,500}{0.30}&=&\textup{kr}&105\,000 \end{array}


Skriv et svar til: Skal bruge hjælp igen igen /;

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.