Matematik

En cirkel har ligningen - Bestem cirklens radius og koordinatsæt til cirklens centrum

25. januar 2021 af ENERQIA (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hey. Jeg skal lave denne opgave, men det har jeg det meget svært med.

Jeg ved bare at det har noget med parameterfremstillingen at gøre. 

Vedhæftet fil: opg1.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
25. januar 2021 af janhaa

a)

(x-1)^2+(y+3)^2+8=1+3^2\\ (x-1)^2+(y+3)^2=2\\


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. januar 2021 af janhaa

b)

(t-1)^2+(1-t)^2=2\\ t=0,t=2


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. januar 2021 af janhaa

b)

x = 0, y=-2

og

x=2, y=-4


Skriv et svar til: En cirkel har ligningen - Bestem cirklens radius og koordinatsæt til cirklens centrum

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.