Matematik

Hjælp mig med step by step (Eksponentiel funktion)

29. januar 2021 af Camilla0276 - Niveau: A-niveau

Her er opgaven, jeg skal have hjælp til en regneforskrift. Forklare den gerne step by step. Er helt lost!!

En voksende eksponentiel funktion f har en begyndelsesværdi på 200 og en vækstrate på 11%. Opstil en regneforskrift for f og bestem, ved brug af logaritmer den x-værdi, der hører til funktionsværdien 300.

TAK


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. januar 2021 af janhaa

f(x)=200*1,11^x

og

f(x)=200*1,11^x=300


Skriv et svar til: Hjælp mig med step by step (Eksponentiel funktion)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.